Pages

Saturday, January 28, 2012

Despre accidente

Am observat o chestie tipic romaneasca care se intampla dupa un accident. Dupa ce vine salvarea, politia si descarcerarea si se termina treaba pe acolo, locul in care s-a produs accidentul ramane la mana destinului.

Sa va dau 2 exemple: acum vreo 2 luni in cartier la mine un taxi a intrat in balustrada de la refugiul statiei de tramvai. Va dati seama ca s-a cam despartit in 2 taxiul. A venit descarcerearea, normal si a taiat o bucata de balustrada pentru a putea scoate restul de ramasite si asta a fost. Nici acum, dupa 2 luni nu a venit nimeni sa sudeze alta bucata.

 Al doilea exemplu e mai recent, petrecut acum cateva zile intr-un cartier alaturat. Un sofer beat care mai avea si alti omuleti la bord a intrat intr-un totuar de langa un pod si s-a izbit de un panou pe care erau scrise niste date despre santierul din apropiere gen: aici demoleaza firma x-ulescu, santier, aveti grija etc.Bineinteles ca panoul ala s-a facut praf, dar a ramas tot asa. Azi am trecut pe acolo si era tot asa, indoit, la vreo 2 metri , intac

t. E normal asa?

No comments:

Post a Comment